't VastenavendNuuws


5 x ellef menute leutradiejoo op de BRTO.

Opperstalmèèster Kees de Krab

Ok di jaar aalt de BRTO alles van stal en prissenteert de radiejoo wir drie stik gève leutuitzendinge tijdes de Vastenavend onder 't motto vijf x ellef menute leutradiejoo.
De prissentasie is van d'opperstalmèèster Kees de Krab, die ieleke dag wir een ander ver'aal zal vertelle en netuurlek is de vliegende kraai ok wir van de pertij. Ij strijkt ier en dèèr neer voor 'n pratje. De radiejoo techniemanne zijn di jaar Marcel, Dennis en Jesper. Voor 't bekende spelleke zijn d'r 3 tillefoongeite Carla, Joke en Dimphy. Ge ken ze belle n'op 211030 en 238132. De leutkwis is wir gemakt deur Adrie Verboven. En dèèr kende wir een leutpakket mee winne.

't Pregramma:

Zondag 3 febrewarie: De ellef gebooje van de Gròòtste boer, stukske van 't pratje op 't biljard, de vliegende kraai is bij de Vastenavendmis en stichtingsvoorzitter Koert kekt trug op d'n intocht en de boeremaaltijd.

Maandag 4 febrewarie: In de studio is levesechte meziek van Pa kennut ok nog, de vliegende kraai prat mee de manne en vrouwe van 't gilde van De Blauwe Schuit, d'r is 'n bijdrage van Paul Asselbergs, stukske uit schuifdeure en de leutkwis is speciaal voor de kleine krabbekes gemakt deur Lonneke Verboven. Stichtingsvoorzitter Koert kekt vooruit op de Kindervastenavend.

Dinsdag 5 febrewarie: De vliegende kraai strijkt neer in de Stadschuur bij B.C. de Krabbeklutsers, Kees de Krab prat mè d'n Berregse mot, Chantal Barth, die de Vastenavend in haar art è geslote en haar eerste ervaringe vertelt en de stichtingsvoorzitter blikt trug op de Vastenavend.

De BRTO is t'ontvange op de kabel: FM 87.50 of op 't sprietje in d'n ether FM 105.80 en op internet www.brto.nl. De leutuitzendinge beginne n'om 11.04 uur en dure tot 11.59 uur. Om 22:00 uur worre ze er'aalt.

sponsor


Ok vergimmes interessant om te leze.....


Krabbegat 10-02-2013

5 x 11 menute Leutradiejoo mè Kees de Krab.

Ok di jaar aalt omroep ZuidWest FM 't gèèfste n'uit de sportpregramma's en prisseteer d'impessant op de radie...

Lees wijer

Krabbegat 26-01-2005

Leutradio op de B.R.T.O.

Ok di jaar et de BRTO weer leutradio op zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 febrewarie a.s. van 11.04 tot 11.59 uu...

Lees wijer