't VastenavendNuuws


Ekspezisie Tentòòngespreid: ontwerrepe Vastenavendoptocht.

Ekspezisie Tentoongespreid 2020

Vanaf vrijdag 7 febrewarie tottemet zondag 1 mèèrt is in de Bieb 't Markiezaat aan de Kortemééstraat 17 de ekspezisie 'Tentoongespreid' te bewondere. Dees jaar in de zogenaamde 'ver'ale' kamer oftewel d'ouwe ingang van de Bieb. D'r ange méér dan 22 ontwerrepe waarvan 3 prachtege makkettes en 1 interaktieve instellasie. Ontwerrepe van (jeugd) bouwgroepe, wages A & B, en zellefs 'n Dweilorkest worre getòònd. Ge kreg dus feitelek al 'n ‘sniek prevjoew' van d'Optocht op dinsdag 25 febrewarie. Iederéén, groot en klein, mè d'of zonder biebpas, van boekewurreme tot kompjoeter-lief'ebbers, is méér dan van arte welkom.

'n Nie te misse ekspezisie voor iederéén die d'ideeje, gedachte n'en weergave van d'Optochtkreasies mè d'eige òòge wil aanschouwe. Op woensdage zijn d'r ok voorleesmiddage voor de kleine jong. Ter illustratie liggen er ook Vastenavendboeke n'in de lees'oek en ge zie d'ok de nuuwe Optochtroete en 'n sfeerimpressie van de Kaai.

'Tentòòngespreid' is d'éénege ekspezisie in Nederland waar of dagge zonder muzejumjaarkaart grates nar binne ken. Te bezichtige tijdes d'openingstijje van de Biebtottemet de Kijkdag op de Kaai op 1 mèèrt.

Vrijdag 7 febrewarie t/m zondag 1 mèèrt open tijdes d'openingstijje van de Bieb: Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Kijkdag: open van 10.00 – 16.00 uur (via 'oude' ingang te bereike).

sponsor


Ok vergimmes interessant om te leze.....


Krabbegat 29-01-2019

Bende Gij de belofte van 't Krabbegat?

Schrijf d'oew eige nog gauw in as de Espoir vor de Draai van de Kraai. D'organizasie Tandje d' r bij zit gin me...

Lees wijer

Krabbegat 31-01-2019

Inschrijve voor d'n Optocht op 9 febrewarie.

De Koersdireksie van de Stichting Vastenavend is op zoek nar mense die al vanaf 11-11 fleet jaar allééneg nog...

Lees wijer