't VastenavendNuuws


De titel van de vijfde n'en leste revu is 'Merakels!'.

De leste revu kom d'in 2013 op de planke

De mééste Krabbe zijn netuurlek arstikke druk bezig mette Vastenavend van di jaar. Da d'is echter nie 't geval bij Stichting Leut op de Planke. Die zijn nou al druk mè de voorbereidinge voor de leste revu die vollegend jaar op de planke mot komme. 't Slut de serie die begon mè de revu 'Ei oe is’t?!'. Dèèrna kwam 'Wa zou ’t worre?!' gevollegd deur 'Za'k 't oe 's zegge?!' en de leste revu tot nou toe was 'Lat mar 's 'ore!'. De titel van de leste revu van Leut op de Planke is nou dus ok bekend en is dus 'Merakels!' geworre.

Na de revu 'Lat mar 's 'ore!' n'uit 2011 is de stichting gelijk deurgegaan mè d't schrijve van nuuwe sketsjes n'en liedjes. In 't leste dèèl zal 't rijke Berregse revu verleeje 't pregramma kompleet gaan make.

T'arstistieke tiem is nie aangepast. Enk Witjes doe same mè Thea van Terheijden de regie. Jessica van de Kasteele nimt de goreejografie op zich n'en Jan Spruit en Erwin Leijs doen de meziek. Mariëlle Gelten nimt de koorpertijje voor aar rekening.

Ok voor dees revu komme d'r audisies voor de speulers. Dèèrom roept voorzitter Marco Duijvelaar iederèèn op om 9 n'en 16 juni te komme naar d'audisies in kefee Krijne. In september wor t'r gestart mee de rippetisies.

sponsor


Ok vergimmes interessant om te leze.....


Krabbegat 09-02-2011

De leste kaarte voor de Berregse Revu nou nog te kòòp.

Zoas me n'al eerder ebbe gemeld op Lees wijer


Krabbegat 20-02-2014

Dweilbend Bergse Bluf et jubeleejem voor 2x11 jaar.

Tijdes de ellef-ellef viering van fleet jaar ebbe alle leeje van dweilbend Bergse Bluf de start gegeve van d'r ...

Lees wijer