't VastenavendNuuws


Veul meer laifmeziek bij Berregse Revu Merakels.

Berregse Revu Merakels van 23 t/m 26 jannewarie

Van woensdag 23 tottemet zaterdag 26 jannewarie kende in 't leutpeleis de Stoelemat wa dan illemaal omgetòòverd is tot 'merakels tejater' komme kijke naar de Berregse Revu Merakels, de leste revu van Stichting Leut op de Planke.
De voorstellinge beginne n'om 20:00 uur en op zaterdagmiddag kende naar de matineevoorstelling komme kijke en die begin d'om 13:30 uur in de middag.

Al vanaf september zijn de speulers van de leste revu art aan 't rippetere onder de bezielende leiding van Henk Witjes, Thea van Terheijden, Mariëlle Tempelaars en Jessica van de Kasteele. De revu et di jaar veul meer laifmeziek. Wel bekant zo'n 88 present meer as d'andere jare. D'r wor dus minder gebruk gemakt van meziek vanaf band. De meziek wor gespeuld deur de dweilbend Lat Mar Ore.

De kaartverkòòp voor de vrijdag, dèèr zijn bekant gin kaarte meer voor, en donderadg ga d'éél art, zo meldt Thijs de Graaf van Leut op de Planke. D'r zijn nog kaarte, maar nie éél veul. Voor de woensdag en zaterdag zijn nog kaarte te krijge.

Kaarte kende kòòpe voor 15 euro bij Ròòksjop De Schelde, Primera Zonneplein, MCD Bloemendaal, Primera Halsteren, Berregse Dumphal en VVV Brabantse Wal. Ok kende online kaarte bestelle n'op www.stoelemat.nl

Op www.leutopdeplanke.nl kende nog meer infermasie vinde n'over de revu.

Updeet: febrewarie aangepast in jannewarie.

sponsor


Ok vergimmes interessant om te leze.....


Krabbegat 11-11-2017

Olifanten'aar kom mè: Me zulle n'oe wa late zien!

Om ellef over ellef wiere n'in de tejaterzaal van 't CKB de nuuwe planne bekend gemakt van Leutkommietee d'n Ol...

Lees wijer

Krabbegat 07-01-2015

De ICB-mappe zijn voor de 55-ste keer uitgedeeld.

Gistere n'avend zijn de sentebrieve wir uitgedeeld aan de manne n'en vrouwkes van de Incasso Commissie Burgerij...

Lees wijer