't VastenavendNuuws


Boekprissetasie Belofte n'aan de Geit.

Belofte n'aan de Geit

Zaterdag 9 jannewarie zal de boekprissetasie worre g'ouwe van de 'Belofte n'aan de Geit'. 'n Boek da d'in 't teke sta van d'n Ellefde van d'n Ellefde is te leze n'op d'omepeets van de Stichting Vastenavend. In 't boek wor stil gestaan bij de geschiedenis, de rituwele en tredisies van d'n Ellefde van d'n Ellefde.

Bij de prissetasie deur de Stichting Vastenavend zijn ok 'n aantal spesjale gaste aanwezeg. Zo zulle alle oud Gròòtste Boere aanwezeg zijn. Ok Prins Wannes I (Jan van Giels) die destijds de Geit et onthuld is bij de boekprissetasie aanwezeg.

Cees Franken was 55 jaar geleeje 'n ellef-jareg kulleke en liet zijn eige toekomstver'aal over 't Krabbegat in 'n lòòje koker stoppe en inmetsele bij de geit. Ok Cees mag kommende zaterdag nie ontbreke.

De prissetasie op zaterdag 9 jannewarie vin plaats in kefee Oosterwaal aan de Potterstraat in 't Krabbegat. D'inlòòp bij de boekprissetasie van de 'Belofte n'aan de Geit' is om 16:00 uur en de prissetasie zellef begin om 16:30 uur. Dèèrnaar kende medéén 't boek voor 22 euro kòòpe bij Primera Zonneplein, MCD Bloemendaal en Boek'andel Quist.

Updeet: 't Boek van de Belofte n'aan de Geit is vanaf maandag 11 jannewarie te kòòp bij Primera Zonneplein, MCD Bloemdaal, Boek'andel Quist en Ròòksjop de Schelde voor 22 euro.

sponsor


Ok vergimmes interessant om te leze.....


Krabbegat 23-01-2007

Vastenavend kerkdienst zoekt sprookjeszangers.

Voor de tiende keer organisere jongere en enkele volwassene van de RK parochies en van de Prot. kerk een spesja...

Lees wijer

Krabbegat 17-01-2016

Volle Stoelemat bij rippetisie van 't Nuuwe Vastenavendliedje.

De Stichting Vastenavend belòòfde 'n spektakel bij 't Neuzebal. Iederèèn kon getuige zijn van 'n primeur, '...

Lees wijer