Wir 3 kere leutradiejoo van 5 x 11 menute bij de BRTO.

  • Krabbegat 26-01-10

BRTO leutradio mè Kees de Krab.

Ok di jaar verzeurgt de BRTO wir drie uitzendinge op de radiejoo van 55 menute mè d'onvervalste Berregse leut. De prissetasie is as vanouds in ande van Kees de Krab mè d'ullep van de Vliegende Kraai op lekasie. Wagge n'onder andere ken verwachte, kende ieronder leze in 't pregramma.

Pregramma:
- Zondag 14 febrewarie: d'ellef gebooje, stukske pratje n'op 't biljart, voorbereisels bij 't dweilbendfestival en vòòrzitter van de Stichting Vastenavend blik terrug op de Boeremaaltijd en d'intocht.

- Maandag 15 febrewarie: in de studiejoo dweilbend Pa Kennut Ok Nog, 'n bijdrage van Paul Asselbergs, stukske Tusse de Schuifdeure en 'n leutkwis spesjiaal voor de kleine jong.

- Dinsdag 16 febrewarie: de Vliegende Kraai op 't Konterscherrep, misterieuze gast bij Kees de Krab en vòòrzitter Stichting Vastenavend blik terrug op d'ééle vastenavend.

Alles wor netuurlek vergezeld mè vastenavendmeziek van eige bòòjem. Mè de leutkwis kende wir 'n leutpekket winne. Ge ken de BRTO op de radiejoo ontvange op de kabel op FM 87.50 en in ether op FM 105.8. Mense in en buite 't Krabbegat kenne netuurlek ok gebruikmake van de webradiejoo, ge ken die vinde n'op BRTO.nl. Ier vind'ok meer infermasie omtrent d'uitzendinge.

Ok vergimmes interessant om te lezen...

  • Krabbegat 09-01-2008
De BRTO bij 't Neuzebal