Guido Elzakkers is de nuuwe oppeschooier.

  • Krabbegat 04-02-13

Guido kregt de sentetas van Paul tijdes d'ICB avend

Fleet jaar was 't lest jaar van Paul Schepers as oppeschooier. Paul vierde toen zijn 22 jarege jubileejum en ad beslote n'om da jaar ok te stoppe mette s'Gooiwage. Di jaar moeste de boere van de kemmissie Finansjeel dus op zoek naar 'n nuuwe oppeschooier.

Venavend mette ICB-avend wier zijn opvolleger bekend gemakt in een soort 'Wie van de Drie'. 'n Schooier van bove de Moerdijk en één uit 't midde n'òòste konde nie winne, want d'r was mar één kandidaat mette juiste n'antwoorde en da was Guido.

De nuuwe oppeschooier is Guido Elzakkers van 47, ij is getrouwd mè z'n vrouwke Christien en et twee dochters Jessica en de jongste Kimberly. Toen Guido wier gevroge was zijn eerste reejaksie: "Geweldeg! Stikleuteg om een steentje bij te magge drage n'aan di prachtege féést." As klein kind dròòmde ij d'r al van om zoiets te magge doen, en dogt as ze me vrage dan zeg ik gin neeje. Naast oppeschooier is Guido ok lid van BC de Krabbekweekers en da mot te kombinere zijn.

't Pak wa gedroge ga worre in de s'Gooiwage, die fleet jaar illemaal vernuuwd is, is op maak gemakt deur z'n eigeste moeder.

Guido oopt netuurlek éél veul geld op t'ale voor di geweldege féést. Voor de gròòte bedrage zal de sirene luije, mar ok de kleine bedrage zijn van arte welkom en make messchient wel 't verschil. De nuuwe oppeschooier etter in ielek geval éél veul zin in. Kommende zaterdag mette n'Intocht ziede de oppeschooier Guido voor t'éérst.

Bekek ier een blijje Guido as nuuwe oppeschooier.

Meer infermasie over d'oppeschooiers vinde ier.

Ok vergimmes interessant om te lezen...