Inschrijving Optocht op zaterdag 28 jannewarie

  • Krabbegat 20-01-23

Inschrijve voor d'Optocht is op zaterdag 28 jannewarie tusse 10:00 en 13:00 uur in 't Gròòt Arsenaal

Zijde gij 'nne mens die t'r ok al maande over nadenkt oe ge op de beste menier invulling gift aan 't motto 'Wie de leut et, et de toekomst!', voor in d'Optocht, die op 21 febrewarie deur de strate van 't Krabbegat trekt?

Zijde gij die entoesjasteling mè d'n vooruitziende blik op de toekomst, mè d't vermoge n'alle gebeurtenisse, trends en ontwikkelinge op 't gebied van leut én spel en stoet same te brenge in geweldege leutege krejasie? Kom d'oe dan inschrijve!
Kandidate zijn van arte welkom op zaterdag 28 jannewarie tusse 10:00 en 13:00 uur in 't Gròòt Arsenaal. Dèèr wor de inschrijving van de Gròòte Optocht g'ouwe.

Gelieve 't inschrijfformulier avast ingevuld mee te neme. 't Inschrijfformulier is te vinde n'op de websait van Stichting Vastenavend. Voor diegene die vrage n'ebbe over 't Berregs diejelèkt zijn de spesjaliste van de Berregse Kamer aanwezeg.
Deelnemers die de leste keer mè Vastenavend 'n beker of trofee ebbe gewonne, wor gevroge om die bij d'inschrijving in te levere.

Alle informasie sta d'ok op www.stichtingvastenavend.nl/optocht

Inschrijving Dweilbendfestival
Op zaterdag 28 jannewarie is in 't Gròòt Arsenaal ok de meziekkemmissie aanwezeg en is 't mogelek om oew dweilbend aan te melde vor 't Dweilbendfestival.

Ok vergimmes interessant om te lezen...