De vekansie van de Nar en Steketee.

  • Krabbegat 21-01-09

Steketee en de Nar op vekansie

'De vekansie van de Nar en Steketee' is een Vastenavendfillem die op 1 febrewari om 12:00 uur in prumjèère gaat. 'n Fillem mè veul bekende figure van de Berregse Vastenavend as bevobbeld Prins Nilles III, Eks Wana, Steketee en de Nar. Alle Krabbekes en Kreukeltjes kenne grates komme kijke naar dees Vastenavendfillem in de Stoelemat. Voor vaders of moeders ister ok een kaartje zoda de Krabbekes nie alleenèg oeve komme.
De fillem eddun open eind. 't Ver'aal gaat nameluk verder mè d'n Kindervastenavend op 23 febrewari. De fillem vol avonture et veul spesjal effekts en spektakulaire shots. Mar ok slapstick scènes.

De grates kaarte zijn verkrijgbaar bij de Pèèrse dubbeldekker die op de Gròte Mart staat op vrijdag 30 jannewari van 15:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 31 jannewari van 12:00 uur tot 14:00 uur. Maksimaal vier kaarte per pesòòn kunde krijge.

De deeveedee is voor 5 euro te kòòp vanaf 1 febrewari as de fillem in première gaat in de Stoelemat. Dèèrna kende em kòpe bij Verburg, MCD, Music Store, VenD, De Waterput, Readshop 't Kompas, Sigarenmagazijn van Aken en Rooksjop de Schelde.

Ok vergimmes interessant om te lezen...