Nog gin kaarte voor d'Ofavend? Dan motte snel zijn.

  • Krabbegat 10-02-11

D'aller, aller, allerleste kaarte voor d'Ofavend.

Gaan de kaarte voor de Berregse Revu as werreme bròòdjes over de tòònbank, dan kenne me bekant zegge da de kaarte voor de spesjaale n'Ofavend op donderdag 3 mèèrt mè d'ééle bròòje tegelijk worre verkocht.

Gistere zijn deur Stichting Vastenavend d'allerleste kaarte n'uitgezet bij de verkòòppunte n'en verwacht zal worre da dees leste kaarte de kommende dage deur de winkeliers aan de man (of vrouw netuurlek) worre gebrocht.

Dus edde nog gin kaarte voor d'Ofavend, dan motte n'echt vandaag of anders morrege naar één van de verkòòppunte. Want op is op, weg is weg en te laat is te laat. 't Ken dus zijn dagge wa verschillende winkeliers af mot om oew kaarte te bemachtege, omda d'één of d'ander al uitverkocht is. Mar agge n'éélmaal die kaarte n'et, zijde wel verzekerd van 'n avend vol mè leut, gève meziek en biezondere memente; feitelek één gròòts Vastenavendféést.

De verkòòppunte zijn ròòksjop de Schelde n'aan de Antwerrepsestraat, supermart MCD op Bloemedaal, readsjop 't Kompas op de Plaat, de Berregse Dump'al en de Primera op 't Zonneplein. Staanplekke koste 9 euro en voor de beperkt beschikbare zitplekke betaalde 15 euro

Ok vergimmes interessant om te lezen...