Retekoel, VET mar verral Knoerard nar d'n optocht me Driekus.

  • Krabbegat 06-02-17

De ceedee van Driekus

Zoas dagge gewend ben van Driekus wor 't motto voor de Vastenavend Optocht ielek jaar wir steveg nar buite gebrocht. Speldjes, boeke, fleskes Driekus bier enzovoort enzovoort ebbe z'al uitgebrocht om 't Optochtmotto van da jaar uit te drage. Dees jaar gaan de mannekes en vrouwkes van Driekus op pad onder 't motto 'ROCK EN LOL!!!' mé da's gròòte appoteose, d'r B wage kreasie voor d'n Optocht van 2017.

En bij z'on Retevet, Superkoel en Swingend motto, oor netuurlek 'n euse Vastenavend Optocht Ceedee!
De nozums van Driekus zijn de studio ingedoke om d'r eige Rock en Lol nummer op te neme en da op ceedee uit te brenge, teves kunde avvast wenne aan de meziek voor de wage, want Driekus is d'n eerste in z'n soort die oe de kans gif avvast te luistere naar 't geen dagge straks op 28 fibberewarie op straat zal ore. Die ceedee wor in 'n kleine beperkte oplage verkocht, maar ge kun d'm grates downloaden en zoveel mogelijk dele via Féésboek, Whatsapp en internet.

Nouw al benieuwd? Op dees saait edde de primeur! Mar ge ken ok nar http://driekus2017.weebly.com/ of kek is op https://www.facebook.com/DRIEKUS11.

Ok vergimmes interessant om te lezen...