Prins Wannes III over'andegde taart bij Bravis.

  • Krabbegat 12-02-21

Prins Wannes III same mette Nar bij Bravis. Foto: Bravis

Alle medewerkers van Bravis op de lekasie Bergen op Zoom ontvinge vandaag 'n tullep mè d'n prachtege bodschap van Oòg'eid Prins Wannes III. Bianka Mennema, voorzitter Raad van Bestuur, mocht ok nog 'n taart in ontvangst neme. 'Dees taart sta simbool vor de duuzend tullepe die Prins Wannes III vandaag aan de medewerker van Bravis gift', zo lat de Gròòtste Boer gròòtseg wete. 'Dees tullepe worre normaal gesproke deur de prins over'andegd aan de pasjente. Da d'is di jaar nie mogelek en dèèrom wil de Prins di gebaar aan de Bravis-medewerkers make. Zij zijn de groep die 't dichtst bij de pasjente sta. Zij werreke zo ard en doen zo d'r best om de maatschappij, mar ok zichzellef, overeind t'ouwe. As iemand 'n blommeke verdient, dan zijn zij het wel.'

Deur Corona kenne de tullepe nie tredisiegetrouw deur de Prins zellef uitgedeeld worre. Dèèrom wier d'ullep ingeroepe van de medewerrekers van de keetering. De taart die Bianka in ontvangst mocht neme wier later over'andegd aan Lotte van Hassel en Wendy Oudijk, verpléégkundege van de afdeling Geriatrie.

Vandaag brocht ok om ellef over ellef Priens Markus 1 van Tullepetaonestad same mè burregevader Han van Midden 'n bezoek aan 't Bravis zieke n'uis in Roosendaal.

Ok vergimmes interessant om te lezen...